arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Sevgili Gider Dost Kalır

  • İsim : Sena
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 387
  • Sevgili Gider Dost Kalır

    Sena; Profiline Mesaj Gönder

    Hayatımızda ilişkiler sevgiler dostluklar arkadaşlıklar her zaman oluyor. Ancak öyle bir şey var ki. Dostluk kalıcıdır her zaman diğer ilişkiler her zaman gider. Özellikle sevgili gider dost kalır birisini seversiniz ama zaman sonra ayrılırsınız ancak dostluk yakın bir arkadaşlık öyle olmaz.

    O her zaman sizin yanınızda kalır. Üzüntünüzü mutluluğunuzu paylaşırsınız. Ve ne olursun her zaman sevgili gider dost kalır hayatınızda sevgiliniz sizi ter eder ve ayrılırsınız ama dostluk arkadaşlık öyle olmaz o sizin yanınızda kalır sizi önemser sizi sever ve saygı duyar.Her durumda sizi savunur hatalarınıza göz yumar ve hatalarınıza dayanır sabır gösterir sana hatalarını yanlışlarını affeder seni herkese karşı savunur senin her zaman yanında olur. Ne olursa olsun seni yalnız bırakmaz. Arkadaşlar dostluklar öyle bir şeydir ki bizim büyümemize olgunlaşmamıza yardımcı olur. Nasıl çocuklarımıza arkadaşlık konusunda tavsiye veriyorsak yetişkinler için de bizim için de dostluk arkadaşlık o kadar önemli. Tabi bunun olumlu bizim açımızdan olumlu bir arkadaşlık olması da önemlidir.

    Bu nedenden dolayı sevgili olduğumuzda o bir yanlış yapsak bizim yanımızda olmaz terk eder veya ayrılır ama dostluk öyle bir şey ki ne olursa olsun yanımızda olur. Bazen sevgili olmak istese de kurallardan dolayı olamaz ancak dostluk öyle bir şey değil dostun olduğu zaman her zaman neye ihtiyacın olduğunu bilir ve ona göre davranır sana. Bu nedenden dolayı da sevgili gider dost kalır ilanını açmak ve bu konudaki düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim.

    Sevgili Gider Dost Kalır - - Bayan, + Tümü - Yorum arkadaş 81 18 Ekim 2020 18 Ekim 2020 — 13:50

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017