arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Sevdiğin Kızın Arkadaş Demesi

  • İsim : Akan
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bay
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bayan
  • Profil Skoru : 509
  • Sevdiğin Kızın Arkadaş Demesi

    Akan; Profiline Mesaj Gönder

    Merhabalar aslında ben uzun zamandır bir arkadaşlık sitesine ilan açmayı düşünüyordum. Ama benim ilan açma sebebim ne arkadaşlık kurmak yada istemek ne de kendime uygun bir eş arıyorum. Benim ilan açma sebebim çok farklı hem bir yere kendi durumumu paylaşmak istediğimden hem de biraz olsun içimi dökmek istediğimden dolayı sevdiğin kızın arkadaş demesi ilanını açmak istedim.

    Herkesin hayatında sevdiği bir kız vardır. Yada zamanın da olmuştur. Ve o sevdiğin kızın belki senin sevdiğini bilmiyor belki sen ona bir türlü açılamadın benim de başıma böyle bir şey geldi uzun zamandır aynı mahallede büyüdüğüm kız var ve onu uzun zamandır seviyorum ancak bir türlü gidip yanına açılamadım.Arkadaş olarak da olsa sevgi açısından da olsa gerçekten değer verdiğim ve yanında olmaktan hoşlandığım sevdiğim bir kız. Ancak bir gün tam ben açılmaya karar vermiş iken mahallede oturup sohbet eder iken bana sen çok iyi bir arkadaşsın demesi beni mahvetti. Sizde anlarsınız sevdiğin kızın arkadaş demesi benim gibi yaşayan varsa ne demek istediğimi sevdiğiniz kızın sizi arkadaş olarak görmesinin ne kadar umut kırıcı ve hayal yıkıcı bir durum olduğunu sizde yaşamış iseniz benim ne demek istediğimi nasıl hissettiğimi anlarsınız diye umuyorum. İşte bende o günden sonra biraz uzak kalmaya karar verdim. Biraz zaman sonra yanıma geldi ve bana ne olup olmadığını sordu neden konuşmadığımı aslında bende bilmiyorum sadece bütün duygularım yıkıldığı için biraz kendimi uzak tutmaya çalışmıştım. Ancak o anlamadı tabi söylemeyince anlamaması da normal bence.Ve bende artık açılmaya karar verdim kendi içim de bunun hesaplaşmasını yapıp duruyordu. Ve karar verdiğimde. Bu sefer açılacağımı ona karşı duyduğum hisleri söylemeye karar verdim.

    Ve bir gün okuldan geldiğimde onu gördüm ve çağırdım. Ve konuşmaya sohbet etmeye başladık ve o gün ona karşı olan bütün hislerimi döktüm. İlk başta hiçbir şey demeden dinledi. Ve daha sonra ben bitirince benim elimi tuttu ve gözlerimin içine bakarak sen çok iyi birisisin seni çok seviyorum ve çok değer veriyorum ama sadece arkadaş olarak ve benim şuan en çok bir sevgiliden çok bir arkadaşa ihtiyacım var. Ve sen bu hayatta bana en büyük arkadaşlığı verdin ve dostluğun ne demek olduğunu gösterdin dedi. Aslında söylediği sözler çok güzel ve beni çok mutlu etti ama yine de bir tarafımı buruk bıraktı. Çünkü beni sevgilisi olarak görmek istemediğini ve benim sevdiğim gibi beni sevmediğini anladım. Ve işte sevdiğin kızın arkadaş demesi nasıl bir duygu nasıl hissettirdiğini çok iyi biliyorum ve anlıyorum.

    Sevdiğin Kızın Arkadaş Demesi - - Bay, + Tümü - Yorum arkadaş 81 27 Haziran 2020 27 Haziran 2020 — 14:10

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017