arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

e mail arkadaşı bulma

  • İsim : Ayten
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 602
  • e mail arkadaşı bulma

    Ayten; Profiline Mesaj Gönder

    Bir zamanlar arkadaşımız olan ve araya zaman yıllar girmiş ve bu arkadaşımızın telefon numarası veya yıllarca göremediniz araya okul iş güç veya aile kurmak giriyor. Ve yıllarca göremiyorsun. Ve bir gün eski arkadaşlarını bulmak yada yakın dostunu bulmak istiyorsun. İşte bunun için uygun olan tam olarak da eskiden de çok kullanılan e mail arkadaşı bulma ile size kolaylık sağlıyor.

    Yada bunun ne kadar eski uzun zamandır görüşmemiş arkadaşları kullanmak için kullansalar da başka kişiler yada diğer insanlar aynı zamanda da bunu e mail arkadaşı bulma için bu yöntemi kullanıyorlar. Kendilerine eskiden de çok yaygın olan ve bu amaç için kullanılan arkadaş bulmak arkadaş edinmek için kullanılan bir yöntemdi. Çünkü eskiden facebook olsa bile bu kadar yaygın değildi. Ve bu gibi yada buna benzer arkadaşlık siteleri yaygın değildi. Bir kaç tane vardı ve bunlar da ücretli yada girip cesaret edemediğimiz yerlerdi. İşte bunun için insanlar da arkadaş bulmak arkadaş edinmek kendisine sohbet edecek konuşacak arkadaş bulmak için email yöntemini kullanarak buralarda arkadaş edinmek sohbet etmek konuşmak onlara iyi geliyordu. Ve dediğim gibi eskiden çok yaygın bir yöntemdi. Ancak şimdi günümüze baktığımız da bu şekilde eskiden bulunduğu gibi arkadaş bulunmuyor ve karşımıza bir çok seçenek çıkıyor ve bu seçenekler arasında bir sürü arkadaş bulmak konuşmak onlarla tanışmak sosyalleşmek yer alıyor. Ancak burada benim dikkatimi çeken şey aslında eski ile günümüzü karşılaştırma sebebim ise şu. Bunu açıklamadan yazmadan yapamayacağım. Eskiden kurulan arkadaşlıklar yada email ile bulunan arkadaşlıklar daha samimi yada daha yakın oluyordu bana göre çünkü zor bulunuyordu. Ve bu kadar yaygın olmadığı için de bulunan ve bu yöntemlerle kurulan arkadaşlıklar yada ilişkiler kolay kolay bozulmuyordu.

    Ancak şimdi baktığımızda bir sürü arkadaşlık siteleri mevcut ve bu sitelerde bana göre kurulan arkadaşlıklar eskisi kadar samimi değil. Çünkü yoğun bir artış var ve bu nedenden dolayı insanlar burada kuramazsam arkadaşlık diğer bir site de kurarım düşüncesi ile yada bu arkadaş olmazsa başka arkadaş bulurum düşüncesi ile pek samimi yada sıcak kanlı olmuyorlar işte bu nedenden dolayı da e mail arkadaşı bulma eskisi gibi düşünen benim gibi bakan olaylara ciddi samimi olacak kendime göre bir arkadaş arıyorum.

    e mail arkadaşı bulma - - Bayan, + Tümü - Yorum arkadaş 81 24 Temmuz 2020 24 Temmuz 2020 — 14:03

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017