Site iconarkadas81.com

Arkadaş Arıyorum Ekşi

Arkadaş Arıyorum Ekşi

Arkadaş Arıyorum Ekşi

Merhabalar geçende bir herkes bilir ama burada belirtmek istemiyorum pek insanların tartıştığı bir plartfomda bu arkadaşlık siteleri hakkında bir başlık açılmış ve bu konuda arkadaş arıyorum ekşi başlıklı bir başlık ile tartışmalara denk geldim.

Bundan sonra bende bir araştırmak ve bu arkadaş sitesi hakkında bir ilan açıp bende bu ortama girip bakmak istedim. İnsanların neden bu ortamlarda takıldığına neden ve nasıl arkadaş bulduğuna dahil bir kaç tartışma vardır. Bende bu konu hakkında bu gibi sitelerde arkadaş bulma hakkında bir kaç yoruma katıldım ve bundan sonra bende arkadaş arıyorum ekşi şeklinde bir ilan oluşturmaya karar verdim. Benim yaşım 34 bekar yani dul bir bayanım. Çalışıyorum bundan önceki evliliğimden 2 çocuğum var. Benim amacım evlenmek değil. İlk başta bu belirtmek isterim. Hem çocuklarım da izin vermez. Ama bu konuya denk gelince aynı zamanda merak aynı zamanda bende bir ilan açarak belki en azından konuşabileceğim günlük hayattan sohbet edebileceğim birisini bulurum arkadaşlık yapabilecek iyi bir insan bulmayı umud ediyorum. Adana’da yaşıyorum. Çalışıyorum. Kendi ayakları üstünde duran çocuklarına bakan herkes gibi bir yaşantısı olan normal bir bayanım. Amacım dediğim gibi sohbet etmek arkadaşlık kurmak ve en azından birileriyle bir şeyler paylaşabileceğim diye ilan açmayı uygun gördüm.Sevecen, samimi, insana değer veren, anlayışlı, çocukları ve eviyle vakit geçirmeyi seven, dürüst, kırılgan bir bayanım. Çalıştığımdan dolayı pek sosyal hayatım yok. Boş vakitlerimde de çocuklarım ile ilgileniyorum onlarla birlikte gezip eğleneceğimiz şeyler yapıyoruz. O nedenden dolayı pek sosyal hayatım olmamasından kendime buradan arkadaşlık kurabileceğim,sohbet edebileceğim dürüst bir arkadaş arıyorum.

Bir arkadaşta aradığım özellikler dürüst olmalı her şeyden önce, samimi içten kibar nazik olmalı, anlayışlı maddi çıkar amaçlı burada değilim bunu da belirtmek isterim. Sohbet etmeyi seven hayatında insanlara değer veren bayan yada erkek fark etmez amaç sadece arkadaşlık ve sohbet etmek arkadaşlık kurabilecek bayan yada erkek arkadaş arıyorum kendime. Arkadaş arıyorum ekşi ilanımla ilgilenen bayan yada erkek arkadaşların mesajlarını beklerim. Benim için yaş yada nerede yaşadığının bir önemi yoktur. Dürüst olması benim için yeterlidir. Arkadaş olabileceğim iyi bir arkadaşlık kurmak istiyorum sadece.

Exit mobile version