arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Ücretsiz Arkadaş Bulma

  • İsim : Buse
  • YAŞ : 27
  • Şehir : İzmir
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Lisans
  • Amacı : Evlilik
  • Aradığı : Bey
  • Profil Skoru : 2584
  • Ücretsiz Arkadaş Bulma

    Buse; Profiline Mesaj Gönder

    Buse ben İzmir’den. Ciddi evlilik amacı ile bu Ücretsiz Arkadaş Bulma ilanını oluşturmaktayım. Sadece benim gibi evlilik amacı ile burada bulunan beyler ile ilgilenmekteyim. 27 yaşındayım İzmir’de yalnız yaşıyorum ve aynı zamanda çalışan genç bir bayanım. Uzun süredir evlilik konusunda düşünsem de ancak cesaret ettim diyebilirim. Etrafımda yaşanan çok fazla kötü örnek gördüm ve bu durum beni sanırım biraz korkuttu diyebilirim. Bu nedenle de bunca zaman evlilik konusuna hep uzak kaldım. Genel anlamda karşı cinse zor güvenen bir yapım var aynı sebepten ötürü. Boş zamanlarında fazla gezen biri değilim daha çok içine kapanık evcimen bir yanım denebilir.

    Aradığım bey her şeyden önce tıpkı benim gibi evlilik amacı ile oluşturduğum bu Ücretsiz Arkadaş Bulma ilanını inceleyen biri olmalı.Boş zamanını doldurmak ya da alakasız amaçlar ile yazanların yazdıkları yanıtsız kalacaktır emin olabilirsiniz. Evliliğim sonrasında da işime devam etmek istiyorum. Bu nedenle aradığım bey İzmir ve çevresinden olmalı. Yine aynı sebepten ötürü evliliğinde eşinin çalışmasında bir sorun görmemeli. Genel olarak evcimen bir bayan olsam da sürekli kendine özen gösteren bakımlı bir bayanım denebilir. Karşımdaki beyinde kendine özen gösteren bakımlı biri olmasını tercih ederim. Ayrıca girişte de bahsettiğim gibi güven sorunum var ve bu sorunu aşmak için karşımdaki beyin dürüstlüğü benim için çok önemli. Dürüst bir kişilik ve dürüst bir yaşam tarzı en fazla dikkat edeceğim kriterlerimin başında gelmekte. Dış görünüşüne özen göstermesi dışında dış görünüşe ilişkin başka bir kriterim yok. Kalbi güzel özenli bir bey benim için en yakışıklı beydir. 30 ile 35 yaş arasında olabilir. Maddi amaçlar ile burada değilim. Ancak evliliğe hazır her beyde olması gerektiği gibi sürekli bir iş ve ailesine bakabilecek seviyede bir gelir maddi kriterlerim için yeterlidir düşüncesindeyim.

    Kriterlerime uyduğunu düşünen beylerin mesajlarını bekliyorum. Kendinize ait bir Ücretsiz Arkadaş Bulma ilanınız var ise belirtirseniz sizinde kriterlerinizi incelemek isterim. Gereksiz alakasız mesajlar için uyarmama gerek yok sanırım. Bu gibi mesajlar için zaman harcamayı düşünmüyorum. Mesajlarınızı bekliyorum.

    Ücretsiz Arkadaş Bulma - - Bayan, + Tümü, İzmir - 3 Yorum arkadaş 81 20 Mayıs 2018 20 Mayıs 2018 — 15:06

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    1. Slm Buse.Ben de ciddi bir sonuç İçin yani evlilik için buradayım.Eğer istersen güzel bir başlangıç yapabiliriz.

    2. Mereba tanışabilirmiyiz.

    3. Yalnızlığımı giderecek bir arkadaş ariyorum.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017