arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Yabancı Dilde Yakın Arkadaş

  • İsim : Büşra
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 202
  • Yabancı Dilde Yakın Arkadaş

    Büşra; Profiline Mesaj Gönder

    Merhaba benim ismim Büşra daha önce de bir kaç arkadaşlık sitesine baktım ancak pek istediğim gibi bir yer bulamadım. Kimi yerlerde uzun bekleyişler yaşadım kimi yerlerde de istediğim arkadaşlığı bulamadım. Ben Çanakkale de yaşayan ve eğitim gören bekar bir bayanım. Yalnız yaşıyorum. Ailem kendi memleketin de yaşıyor. Benim istediğim yabancı dilde yakın arkadaş aradığım için bu gibi bir arkadaşlık sitelerine bakmaya başladım.

    Çünkü arama sebebim ise yabancı dilde yakın arkadaş arama nedenim ise, yabancı dilde ders alıyorum eğitim alıyorum. Ve bu sadece eğitim ile olacak gibi değil. Sonuçta pratik yapmak ve sürekli tekrar etmek gerek ancak böyle yada bu şekilde daha iyi geliştirebilirim diye düşünüyorum. Sonuçta bu yabancı dil dersleri yada kursları sadece belli bir temel atmak için konuşmayı anlamayı öğrenmek için bu durumda da bende yabancı dilimi geliştirebileceğim yurt dışında yaşayan veya Türkiye de yaşayan olabilir benimle yabancı dil konuşabilecek yabancı dili iyi olan bir arkadaş aradığım için bu gibi yerlere bakmaya başladım. Yaşım 28 bekar çalışan ve aynı zamanda yabancı dil eğitimi alan bekar bir bayanım. Amacım arkadaşlık kurmak sohbet etmek bu yabancı dilimi geliştirmek istediğim için bu şekilde kendime göre bir yol buldum. Haliyle her kes yurt dışına gidemiyor. Maddi konuda bir sıkıntım olmasa da ailem de destek olsa da bu düşünce hem maddi açıdan hem de manevi açıdan benim için zor bir durum.

    Bunun için bende yabancı dilde yakın arkadaş kurabileceğim ve arkadaşlık yapabileceğim bir arkadaş arıyorum. Benim istediğim gibi düşünen arkadaşlık yapmak isteyen yurt dışında yaşayan veya Türkiye de yaşayıp da yabancı dili iyi olan ve arkadaşlık kurmak isteyen veya arayan yakın arkadaş olabileceğim bayan veya erkek arkadaş arıyorum. İlgilenen arkadaşların cevaplarını beklerim.

    Yabancı Dilde Yakın Arkadaş - - Bayan, + Tümü - Yorum arkadaş 81 26 Kasım 2021 26 Kasım 2021 — 10:30

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017