arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Sohbet Arkadaş Arıyorum

  • İsim : Nalan
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 262
  • Sohbet Arkadaş Arıyorum

    Nalan; Profiline Mesaj Gönder

    Merhabalar artık insanlar gündelik hayatları dışında sosyalleşmeye vakit bulamıyor. Yani hayat koşuşturması iş ev derken sosyalleşmek yeni insanlarla tanışmak yada bir arkadaşlarınla şöyle bir cafeye gidip oturmak artık çok zor oluyor. İşte tam olarak bu nedenden dolayı bende sohbet arkadaş arıyorum biraz olsun şu kendi içine kapanık durumundan kurtulup konuşabileceğim sohbet edebileceğim bir arkadaş arıyorum.

    Biraz kendimi tanıtacak olursam ben 34 yaşında bekar çalışan kendi ayakları üstünde duran bir bayanım. Daha önce hiç evlilik yapmadım çünkü düşünmedim. Tabi ileriye doğru düşünüyorum ancak şu anda da evlilik gibi bir düşüncem yok bu ilanı da o amaçla açmıyorum. Benim istediğim konuşabileceğim sohbet edebileceğim yeni insanlarla tanışabileceğim bir sohbet arkadaş arıyorum. Dürüst saygılı samimi kibar nazik içten bir bayanım. Eğlenmeyi konuşmayı severim. İş ve ev arasında pek bir hayatım yok. Maddi durumum iyi maddi konuda bir sıkıntı çekmiyorum.Sıradan monoton bir hayatım var. Ve biraz olsun sosyalleşmek yeni insanlarla konuşmak tanışmak istediğim için kendi içine kapanık bir bayanım ve bu durumdan kurtulmak istediğim için böyle bir ilan açmak istedim. Amacım sohbet edebileceğim konuşabileceğim birbirimizi anlayabileceğimiz yanında kendimi rahat hissedebileceğim bir arkadaş istiyorum.

    Benim gibi düşünen ve amacı konuşmak tanışmak olan bir bayan veya erkek arkadaş arıyorum. Yaşı benim için fark etmez sonuçta yaş kaç olursa olsun bir kişi arkadaş olmak istedikten sonra ve karşı taraftaki insanı anladıktan sonra bir önemi yok bence. Ben Nevşehir de yaşıyorum. İlgilenen benim gibi sohbet arkadaş arıyorum sohbet edecek sosyalleşmek isteyen biraz olsun konuşmak birbirimizi tanımak isteyen arkadaşların cevaplarını beklerim.

    Sohbet Arkadaş Arıyorum - - Bayan, + Tümü - Yorum arkadaş 81 2 Temmuz 2021 2 Temmuz 2021 — 09:58

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017