arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Sevgili Dost Ellerini Uzat

  • İsim : Banu
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 367
  • Sevgili Dost Ellerini Uzat

    Banu; Profiline Mesaj Gönder

    Dost dediğin her zaman senin yanında olur sana karşı samimi ve sıcak olur. Ve en önemlisi zor zamanında da senin elinde tutar sana destek sunar. Bu maddi açıdan bir destek değil manevi açıdan bir destek ve bunun için de sevgili dost ellerini uzat bana sımsıkı sarıl ve benim ellerim den tut demek istesem de.

    Bunu diyebileceğim hayatımda birisi yok. İnsanın bu hayattaki en yakın dostu bence yine bir arkadaştan çok eşi ailesi olur diye düşünüyorum. Çünkü ne kadar olursa olsun zor bir durumda aileler birbirine destek sunar. Her sorunu birlikte aşmaya çalışır. Her ne hata yaparsanız yapın yada yapmış olursanız olun aile eş olunca bir şekilde çözümünü bulmaya çalışır ve o sorunu halletmeye çözmeye çalışırız. Bunun için de ben de sevgili dost ellerini uzat bana seni yakından elini tutmak ve desteklemek sana karşı olan hislerimi açıklamak isterim.Ama ne yazık ki bir insan yalnız olduğu zaman bunu en iyi anlayan eş ailenin yokluğunu ve arkadaşlık yalnızlığın zorluğunu bir tek sen anlıyorsun. VE benim gibi yalnız olan yalnızlık çeken kişiler benim ne demek istediğimi çok iyi anlayabilir diye düşünüyorum.

    Bunun için bende bu arkadaşlık sitesine biraz olsun duygularımı düşüncelerimi aktarmak ve size biraz olsun kendimi tanıtmak istediğim için bu ilanı açmak ve sevgili dost ellerini uzat bana yardım et ve ne olursun yalnızlığımı anla demek istesem de insan yalnızlığını dile getirmekten çekinmemeli bence bunun için bende bu ilanı açmak istedim.

    Sevgili Dost Ellerini Uzat - - Bayan, + Tümü - Yorum arkadaş 81 30 Eylül 2020 30 Eylül 2020 — 11:56

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017