Site iconarkadas81.com

Yabancı Dil Arkadaş Bulma

Yabancı Dil Arkadaş Bulma

Yabancı Dil Arkadaş Bulma

İyi günler ben bekar çalışan bir bayanım.Benim istediğim yabancı dilimi geliştirmek yeni bir dil öğrenirken insan gerçekten çok zorlanıyor. Özellikle kendi dilinden hariç başka bir dil öğrenmek gerçekten zor bir durum. İşte bende bu yüzden yabancı dil arkadaş bulma istedim. Benim için gerçekten bu önemli olduğundan aklıma bu gibi yerlerde yabancı kişilerle konuşup anlaşıp dilimi geliştirmekten başka bir şey gelmedi aklıma.

Yeni bir dil öğrenir iken önemli olan pratik yapmak ve bunu unutmamak için mümkün olduğunca yeni kişilerle yada karşısında ki kişi ile birlikte konuşmak diye düşünüyorum. Kursa gidiyorum. Şu anlık başka bir işim yok. Hem çalışıyorum hem de kursa gidiyorum. Yaşım 31 bekar daha önce hiç evlilik yapmamış bir bayanım. Benim istediğim benim gibi düşünen ve arkadaşlık kurmak isteyen yabancı dil eğitimim de bana yardımcı olacak yabancı dil bilen veya yurt dışında yaşayan bir arkadaş edinmek istediğimden dolayı yabancı dil arkadaş bulma istediğimden dolayı buraya ilan açmak ve kendimi tanıtmak istedim. Dürüst saygılı samimi sıcak kanlı bir bayanım. Yurt dışına gitme düşüncem var.Ancak yabancı dilimi geliştirmeden bunu yapmam mümkün değil diye düşünüyorum. Şu an Manisa’da yaşıyorum. Bekar bir bayanım.

Benim gibi düşünen ve arkadaşlık kurmak isteyen veya düşünceme katılan ve bunun için yardımcı olmak isteyen yurt dışında yaşayan da olabilir. Veya yurt dışında yaşamış ancak daha sonra burada yaşayan veya yabancı dili iyi olan ve konuşacak arkadaşlık kuracak bir kişi arayan bayan veya erkek arkadaş olabilir. Benim için önemli biraz olsun kendimi geliştirmek ve pratik yapmak ve bunun için de yabancı dil arkadaş bulma ile ilgilenen ve arkadaşlık kurmak isteyen arkadaşların cevaplarını beklerim.

Exit mobile version