Site iconarkadas81.com

Yabancı Arkadaş Edinme Sitesi

Yabancı Arkadaş Edinme Sitesi

Yabancı Arkadaş Edinme Sitesi

Merhabalar ben Buse bekar kendi halinde yaşayan yalnız bir bayanım. Aslında bakarsınız uzun zamandır bu gibi bir arkadaşlık sitesine ilan açmayı düşünüyordum. Çünkü yeni insanlarla tanışmak konuşmak istiyorum. Bunun için de yabancı arkadaş edinme sitesi bakıyordum.

Çünkü yabancılarla konuşmak yeni insanlarla tanışmak yeni kişiler tanımak yeni diller adetler öğrenmek güzel diye düşünüyorum. Bunun için de bende yabancı arkadaş edinme sitesi bakıyordum. Ve bu arkadaşlık sitesini buldum ve buraya ilan açmak istedim. Biraz kendimi tanıtacak olursam bekar çalışan yalnız yaşayan bir bayanım. Benim gibi olan ve yabancı ülkede yaşayan ve benim gibi arkadaş edinmek isteyen bir arkadaş arıyorum. Dürüst saygılı samimi sıcak kanlı pek dışarı çıkmayan yalnız bir bayanım. Yaşım 33 bekarım arkadaş edinmek ve konuşmak istiyorum. İstanbul da yaşıyorum. Maddi konuda bir sıkıntım yok. Çalışan ve dürüst bir bayanım. Tek istediğim sohbet edecek konuşacak bir arkadaş arıyorum.

Benim gibi düşünen ve yurt içi veya yabancı ülkede yaşayan bayan veya erkek arkadaş arıyorum. Güven dürüstlük benim için her şey bu yüzden bu şekilde bir arkadaşlık kurabilecek yabancı arkadaş edinme sitesi bakan arkadaşlar arıyorum. İlgilenen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Exit mobile version