Site iconarkadas81.com

Telefon Arkadaşlığı Arayan Bayanlar

Telefon Arkadaşlığı Arayan Bayanlar

Telefon Arkadaşlığı Arayan Bayanlar

İyi günler ben bekar arkadaşlık yapmak konuşmak sohbet etmek dertleşmek istediğim için bu arkadaşlık sitesine telefon arkadaşlığı arayan bayanlar arıyorum. Benim için maddi konu yada yaş önemli değil.

Gerçekten dertleşebileceğim konuşabileceğim ve arkadaşlık yapabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum. Maddi konuda bir sıkıntım yok. Yalnız yaşayan bekar çalışan dürüst saygılı kibar nazik anlayışlı bir beyim. Sevdiğim şeyler hayvanları tatili gezmeyi eğlenmeyi kendimi mutlu eden her şeyi seviyorum. Sevmediğim şey ise beni anlamayan bana karşı arkadaşlıkta olsun yada bir ilişki de olsun güvenimi kıracak yada yalan konuşan kişileri sevmiyorum. Benim için dürüstlük her şey. Benimle konuşacak tanışacak bayan arkadaştan da bunu bekliyorum. Bunun için de telefon arkadaşlığı arayan bayanlar ilanını açmak istedim. Daha önce evlilik yapmadım. Bekarım yaşım 32 evlilik yapmadım çünkü karşıma evlilik düşünebileceğim gerçekten hayatımı birlikte geçirebileceğim bir bayan arkadaş çıkmadı. Hem de henüz düşünmedim evliliği. Benim istediğim şu anda da arkadaşlık yapabileceğim telefonda konuşabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum.

İlgilenen yaş fark etmez telefondan arkadaşlık yapmak isteyen tanışmak konuşmak isteyen ve telefon arkadaşlığı arayan bayanlar ilanıma cevap vermek isteyen bayan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Gerçekten samimi dürüst ve konuşmak arkadaşlık dertleşmek isteyen bayan arkadaşları bekliyorum.

Exit mobile version