Site iconarkadas81.com

Sohbet İçin Erkek Arkadaş Arıyorum

Sohbet İçin Erkek Arkadaş Arıyorum

Sohbet İçin Erkek Arkadaş Arıyorum

İyi günler ben bekar çalışan kendi ayakları üstünde duran bir bayanım. Daha önce hiç evlilik yapmadım. İş nedeniyle de ailemden ayrı yaşamaktayım.Tabi bu gibi durumlar olduğu zaman insan içine kapanık veya yalnızlık çekmekte. Konuşacak dertleşecek arkadaşlık kuracak bir arkadaş aramakta. Bunun için bende sohbet için erkek arkadaş arıyorum benimle konuşmak sohbet etmek isteyen bir arkadaş arıyorum.

Şuan iş nedeniyle Antalya da yalnız yaşıyorum. Ailem memlektte. Ben iş nedeniyle buraya geldim. VE burada kendime bir düzen kurmaya çalıştım. Daha önce hiç evlilik yapmadım. Çünkü düşünmedim. Karşıma evleneceğim kişi çıkmadı hem de daha erken diye düşünüyorum. Ancak bunlar insanın yalnızlık çekmesinin nedenleri olamaz tabi ki. Ne kadar arkadaş çevrem olsa da eve geldiğimde yalnız tek başına olmak nasıl bir duygu bilmezsiniz. Bunun için benim de aklıma nette de olsa akşamları eve geldiğimde sohbet edebileceğim en azından günlük yaptıklarımı anlatabileceğim arkadaşça dostça sohbet edebileceğim bir sohbet için erkek arkadaş arıyorum bunun için de bu gibi sitelere bakmak istedim. Ve karşıma da en iyi düşünce olarak bu arkadaşlık sitesi uygun geldi. Ve buraya ilan açmak ve kendimi tanıtmak istedim. Ben yaşım 26 bekar çalışan kendi ayakları üstünde duran genç bir bayanım. Dürüst, saygılı, samimi, sıcak kanlı ailesine düşkün bir bayanım. Yalnızlığı seviyorum.Çünkü insan kendini daha çok kötü hissetmesine neden oluyor diye düşünüyorum. Ben arkadaşlık kurmak sohbet etmek istediğim için bu arkadaşlık sitesine ilan açmak istedim.

Benim gibi düşünen arkadaşlık kurmak sohbet etmek isteyen karşılıklı birbirimizi anlayabileceğim bir arkadaş arıyorum. Sonuçta sohbet de etsek arkadaşlık kurmak da istesek de bunlar belli bir düzene göre olmalı. Dürüst seviyeli arkadaşlık kurmak sohbet etmek yalnızlığımızı unutabilmek için benim gibi düşünen sohbet için erkek arkadaş arıyorum ilanımla ilgilenen yaşı fark etmez ancak dürüst saygılı samimi kibar nazik ve gerçekten seviyeli bir sohbet arkadaşı arayan beylerin cevaplarını beklerim.

Exit mobile version