Site iconarkadas81.com

Sohbet İçin Arkadaş Arıyorum

Sohbet İçin Arkadaş Arıyorum

Sohbet İçin Arkadaş Arıyorum

Merhabalar ben Bursa da yalnız yaşayan bekar daha önce bir evlilik yaptım ancak olmadı anlaşamadık ve ayrıldık. Bursa da kendime ait bir butiğim var onu işletiyorum.Yaşım 34 bekarım. Ben bu ilanı açmayı aslında uzun zamandır düşünüyordum. Ancak biraz takip ettikten sonra açmaya karar verdim. Ben sohbet için arkadaş arıyorum evlilik düşünmüyorum şu an. Öyle ciddi bir düşüncem yok bunu da belirtmek isterim.

Bekar yalnız yaşayan çalışan kendi ayakları üstünde duran bekar bir bayanım. Önce ki evliliğimden çocuk sahibi değilim benim için kısa süren bir evlilik oldu. 1 sene kadar evli kaldım. Sonra bazı nedenlerden ötürü anlaşamadık ve ayrıldık.Bunu burada bahsetmek istemiyorum sonuçta özel bir durum.Ama soran olursa özelden tabi ki cevap veririm. Ben sohbet için arkadaş arıyorum bunun için de bu arkadaşlık sitesine ilan açmak istedim. Maddi konuda bir sıkıntım yok kendi ayakları üstünde duran maddi konuda da bir sıkıntısı olmayan bir bayanım. Boşandıktan sonra kendime yeni bir düzen yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim. Sonuçta hayatımı düzene sokmak istiyordum. Şu anlık da aklımda ciddi bir düşünce veya evlilik gibi bir düşüncem yok. Dürüst saygılı samimi sıcak kanlı normal bir bayanım. Pek bir sosyal hayatım yok. İşim ve evim arasında bir hayatım var. Sonuçta dul olunca insanlara pek güvenemiyorsun ve insanların sana bakışı da farklı olabiliyor. Ben yalnızım konuşacak sohbet edecek arkadaşlık kurabileceğim dost arkadaş arıyorum.

Bunun için de burası benim için çok uygun geldi.Sonuçta artık insanlar sosyal medyalardan yada bu gibi arkadaşlık sitelerinden kendilerine arkadaş bulup sohbet ediyorlar. Bunun için bende sohbet için arkadaş arıyorum bayan veya erkek olabilir. Tek istediğim yada beklentim güven dürüstlük yakın arkadaş olabileceğim sohbet edebileceğim biraz olsun yalnızlığımı unuttabileceğim yakın bir dost arkadaş arıyorum. İlgilenen sohbet etmek isteyen arkadaşların cevaplarını beklerim.

Exit mobile version