Site iconarkadas81.com

Sohbet Edecek Arkadaş Arıyorum

Sohbet Edecek Arkadaş Arıyorum

Sohbet Edecek Arkadaş Arıyorum

İyi günler ben Eskişehir de yaşayan bekar yalnız bir bayanım. Aslen ilk defa bir arkadaşlık sitesine bakıyorum. Daha önce den hiç bakmadım. Ancak tabi ki sosyal medyalarda bulundum. Ancak orada da insan kendine göre bir istediği gibi sohbet konusu olsun yada arkadaş bulmak olsun pek olmuyor öyle bir seçenek bunun için bende sohbet edecek arkadaş arıyorum.

Ben biraz kendimi tanıtacak olursam, ben daha önce bir evlilik yaptım ancak anlaşamadık bazı nedenlerden ötürü. Bu yüzden de ayrılmaya karar verdik. Bu evliliğimden çocuk sahibi değilim. Bekar çalışan kendi ayakları üstünde duran evine ailesine bağlı bir bayanım. Aslen ne kadar yalnız olsam da insanın arada bir konuşacak sohbet edecek birisine ihtiyaç duyması da bir o kadar normal bir durumdur. Ben de aslen kendimi o şekilde boş bir kuyu da gibi hissediyorum. Çünkü insanın yanında seni anlayan dinleyen seni düşünen duygularını hislerini önemseyen birisinin olması ne demek olduğunu en iyi sanırım ben bilirim. Çünkü yalnızlık o kadar zor bir şey ki. Yalnız olunca insan her şeyin kıymetini biraz daha iyi anlıyor. Ama bazı şeyler de olmayınca zorla olduramazsın benim evliliğim gibi mutsuz seni önemseyen evini ailesini önemseyen birisiyle ne kadar evli kalırsan o kadar kendine de zarar vermiş olursun. Ben yaşım 35 bekarım. Benim istediğim sohbet edecek arkadaş arıyorum konuşacak birbirimizi anlayabileceğimiz seviyeli bir arkadaşlık kurabileceğim ve sohbet edebileceğim bir arkadaş arıyorum.

Bunun için de bu arkadaşlık sitesine ilk defa da olsa bir ilan açmak benim gibi düşünen veya sohbet edecek arkadaş arıyorum ilanımla ilgilenen bayan veya erkek arkadaşlar arıyorum. Umarım kendim gibi seviyeli bir arkadaşlık arayan konuşmak isteyen bir arkadaş bulabilirim. Yaşı yada özel hayatı beni ilgilendirmez. Amacı arkadaşlık konuşacak sohbet etmek olan arkadaşların cevaplarını beklerim.

Exit mobile version