Site iconarkadas81.com

Japon Arkadaş Arıyorum

Japon Arkadaş Arıyorum

Japon Arkadaş Arıyorum

Merhabalar ben 25 yaşında bekar çalışan kendi ayakları üstünde duran bir bayanım. Özel bir şirkette çalışıyorum. İstanbul’da ailem ile birlikte yaşıyorum. Hem çalışarak onlara destek oluyorum ve bu durumdan oldukça huzur ve mutluluk duyuyorum.Buraya ilan açma sebebim kendime Japon arkadaş arıyorum neden Japon arkadaş aradığımı söyleyeyim.

Çünkü orta Asya tarafına büyük bir ilgim var. Bu çocukluğumdan beri olan bir ilgi bir iki kez Japon arkadaşlık sitelerinde bulundum ancak orada tam olarak kendimi ifade edemedim. Bu nedenle bende Tükçe sitelerde kendime Japon arkadaş arıyorum demek istedim. Nedense oralar Asya tarafı bana her zaman cazip gelmiştir. Kültür olarak alışkanlıkları olarak dizi film sektörü olarak her zaman oraları merak etmiştirim. Bunların içinde de en çok merak ettiğim Japon kişiler orayı daha çok merak ediyorum. Çok ilginç geliyor bana ve beni oraya o tarafa çeken bir şey var çocukluğumdan beri ora tarafa çeken bir durum var. Ve kısmet olursa arkadaş edinip o tarafa gitmek oraları görmek gezmek alışkanlıklarını kültürünü öğrenmek istiyorum. En çok da oradan bir arkadaşım olsun istiyorum. Bu nedenden dolayı arkadaş arıyorum. Benimle o tarafı konuşacak her şeyini anlatan öğretecek benimle arkadaşlık yapacak Japon arkadaş istiyorum.

Dürüst, saygılı, meraklı, hayatında heyecan arayan, samimi, sıcak kanlı bir bayanım. Hayatımda her zaman dürüst oldum, aileme düşkünüm, boş vakitlerimde ailem ile olmayı onlarla gezmeyi vakit geçirmeyi onlarla birlikte ne kadar hatıra anı biriktirirsem benim için o kadar iyidir diye düşünüyorum ve bu nedenden dolayı aileme aşırı derece düşkün bir bayanım. Hayatımda çocukluğumdan beri Japonya ya aşırı bir ilgim alakam oldu. Oradan bir Japon arkadaş arıyorum kendime benimle arkadaşlık yapacak samimi uzun süreli bir arkadaşlık yapacak bana orayı anlatacak öğretecek bir arkadaş arıyorum.

Exit mobile version