Site iconarkadas81.com

Hayat Arkadaşı Nasıl Bulunur

Hayat Arkadaşı Nasıl Bulunur

Hayat Arkadaşı Nasıl Bulunur

İyi günler ben Mersin de yaşayan bekar bir bayanım. Daha önce bir evlilik yaptım ancak anlaşamadık bazı nedenlerden ötürü ve ayrıldık. Bu evliliğimden 1 çocuğum var onunla birlikte yaşıyorum. Boşandığımızda küçüktü o yüzden tekrar evlenmeyi düşünmedim. Ancak şimdi beni anlayacak kadar büyüdü. Bende bunun için hayat arkadaşı nasıl bulunur bu gibi arkadaşlık sitelerinde merak ettiğim için ilan açmak istedim.

Ben beni anlayan dinleyen yanında kendimi güvende hissedebileceğim mutlu huzurlu bir bey arıyorum. Çünkü hayat arkadaşı dediğin zaman bence bunların hepsi girmeli içerisine. Ancak dul bir bayan olarak gerçekten seninle ciddi düşünen her zaman yanında olacak bir bey bulmak zor olabiliyor yani ruh eşini bulmak biraz zor oluyor.Ve yakın zamanda bu arkadaşlık sitelerine denk geldim. Ve hayat arkadaşı nasıl bulunur burada yada buna benzer arkadaşlık sitelerinde merak ettiğimden dolayı bu ilanı açmak ve en azından kendimi tanıtmak ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.Yaşım 48 bekar çalışan aynı zamanda maddi durumu orta olan kendi halinde yaşayan bir bayanım. Dürüst saygılı samimi kibar yardımsever bakımlı bir bayanım. Pek bir sosyal hayatım yok. Zaten benim gibi dul olan bayanlar anlar beni insan boşanınca yada dul olunca insanın pek bir sosyal hayatı olmuyor. Çünkü herkese güvenemiyorsun haliyle. Ben de bunun için pek kimseye güvenemiyorum. Çünkü insan her şeyle karşılaşabiliyor.

Bunun için bende hayatımda beni anlayan dinleyen düşüncelerimizin aynı olduğu hayattan beklentilerimizin aynı olduğu bir hayat arkadaşı nasıl bulunur istediğim için bu arkadaşlık sitesine ilan açmak ve kendimi tanıtmak istedim. Yaşı 48-55 arası olan yaşadığı yerin önemi yok. sevdikten anlaştıktan sonra istediği yerde yaşayabilirim. dürüst saygılı kibar nazik anlayışlı birbirimizi anlayabileceğimiz aynı şeyleri düşündüğümüz bir bey arıyorum. Maddi konuda bir beklentim yok. Evine ailesine düşkün bağlı evlenmiş ayrılmış ve çocuğu olabilir. İlgilenen ciddi evlenmeyi düşünen beylerin cevaplarını beklerim.

Exit mobile version