Site iconarkadas81.com

Ev Arkadaşı Arıyorum Diyarbakır

Ev Arkadaşı Arıyorum Diyarbakır

Ev Arkadaşı Arıyorum Diyarbakır

Merhabalar ben bir kez daha ilan açmıştım tabi bu siteye değil doğru ve dürüst cevaplar alamadığım için başka bir site bakıyordum ve en uygun güvenilir bulduğum yer burası oldu. Daha önce ilan açmamın sebebi ev arkadaşı arıyorum Diyarbakır yaşayan yada okuyan yalnız yaşayan bir erkek ev arkadaşı arıyorum.

Öğrenciyim 20 yaşında bekar bir öğrenciyim. Aynı zamanda part time olarak bir cafede çalışıyorum. Haliyle bir öğrenci parası yetmiyor. Bu nedenle çalışıyorum. Bu süre zarfında arkadaş bulmaya yeni birisiyle tanışmaya vakit bulamıyorum tabi kide. Bu nedenden dolayı kendime uygun bir ev arkadaşı arıyorum. Tabi sormanız çok normal. Okuldan yada çalıştığın yerden arkadaş bulamıyor musun diye soru sormanız çok normal. Bulamıyorum ilk senem ve pek tanıdığım kimse de yok tanıdıklarım da ya ev arkadaşı var 4 kişilik yada 3 kişilik evlerde kalıyorlar yada yurtta kalıyorlar eve çıkmak isteyen yok en azından benim sorduğum kişilerden aldığım cevap bu. O nedenden dolayı hem evin giderlerine ortak olabilecek bir yada 2 kişilik musait yerim var . O nedende dolayı ev arkadaşı arıyorum Diyarbakır ilanı açmak istedim. Benim gibi öğrenci yada çalışan fark etmez erkek ev arkadaşı arıyorum. İsmim Çakır. Aslen Samsunluyum. Ailem samsun da yaşıyor. Dürüst, saygılı, güvenilir bir erkeğim. Herkes gibi benimde kurallarım faz geçilmez önemli değerlerim var. Yalanı sevmem bu hayatta yalan ve saygısızlığı hayatta sevmem. Bu konuda biraz serttim.

Ev arkadaşı arıyorum Diyarbakır ilanımla ilgilenen beylerin mesajlarını beklerim. Mesaj atmanız takdirde sormak istediğiniz soruları cevaplamaya çalışırım. Benim gibi ev arkadaşı arayan kendine bir arkadaş arayan beylerin mesajlarını beklerim iyi günler.

Exit mobile version