Site iconarkadas81.com

Erkek Arkadaş Arıyorum Msn

Erkek Arkadaş Arıyorum Msn

Erkek Arkadaş Arıyorum Msn

Ben çok önceden herkesin bildiği gibi bir zamanlar çok popüler olan msn uygulamasını söylemek bahsetmek istiyorum. Bir zamanlar erkek arkadaş arıyorum msn üzerinden konuşmaya tanışmaya eskiden nasılsa o şekilde konuşacak bir arkadaş arıyorum.

Önceden sadece en azından benim bildiğim sadece msn var. Bir zamanlar msn de arkadaş bulmak arkadaş edinmek çok basitti. İnsanlar mail adreslerini yazarak kayıt olup orada kendine arkadaş ekleme ve çevrim içi arkadaşlarla konuşmayı sağlayan ve çok yaygın olan bir uygulamaydı. Şimdi de msn diğer bir uygulaması ona benzeyen onun yerini alan facebook mesengeri var bende orada bunun gibi oradan arkadaş eklemek ve arkadaş edinmek istiyorum. Belki dediklerim size saçma gelebilir ama en azından bildiğim bir uygulama üzerinden arkadaşlık yürütmek arkadaşlık kurmak bana daha çok mantıklı geliyor ve daha çok rahat hissediyorum. Erkek arkadaş arıyorum msn konuşacak sohbet edecek kendime uygun bir arkadaş arıyorum. Msn uygulaması gittikten sonra mesenger hariç onun yerini alan asıl uygulama skype uygulamasıdır. Mesenger facebookka bağlı olduğu için o daha çok herkesin kullandığı bir uygulama yani facebooku olan herkes konuşmak mesajlaşmak için mesenger indirmek zorunda ve onun için kullanılıyor. Ancak msn nin yerini alan skype ile konuşmak orada arkadaş eklemek orada tanışmak daha öncelikli şimdi. Çünkü bir zamanlar msn yerini şimdi skype aldı.

Ve msn de arkadaşlık kuran kişiler şimdi skype uygulaması üzerinden arkadaşlık kurup konuşuyorlar tanışıyorlar. Bende bu nedenden dolayı benimle bu uygulama üzerinden konuşacak tanışacak sohbet edecek erkek arkadaş arıyorum msn ilanını açmak ve burada tanışmak isterim. İlgilenen olursa mesaj atmanız yeterli. Yada mail adresinizi bırakarak özelden skype yada msn üzerinde tanışıp konuşabiliriz.

Exit mobile version