Site iconarkadas81.com

Erkek Arkadaş Arıyorum Cep Numarası

Erkek Arkadaş Arıyorum Cep Numarası

Erkek Arkadaş Arıyorum Cep Numarası

Merhabalar ben bekar 23 yaşında öğrenci bir bayanım. İsmim Aylin. Benim istediğim erkek arkadaş arıyorum cep numarası istiyorum. Telefondan konuşabileceğim günlük hayatımızdan bahsedeceğim güzel ve hoş sohbet etmesini bilen arkadaşlar arıyorum.Bir çok ilan sitesine baktım ama telefon numaraları olan sitelerin güvenliğine güvenemedim. Haliyle şimdiki zaman da İnternet üzerinden gerçek numara bulmak zor.

Kimisi sahte çıkıyor. Kimisi gerçek değil. Gerçek olanları da aralarında bulmak zor oluyor. Bu nedenle ben kendim bu hakkında ilan açıp erkek arkadaş arıyorum cep numarası bulmak istedim. Telefondan sohbet istememin sebebi sosyal ortamda yazışmaktan daha iyi geliyor. En azından karşındakini görmesen de sesinden ses tonundan sana dürüst davranıyor mu yoksa yalan söylüyor mu anlaşılıyor. En azından ben anlıyorum. Samimi davranıp davranmadığını bir insanın görmesen bilen ses tonundan anlayabilirsin. O nedenle ben telefondan sohbet edebileceğim günlük hayattan konuşabileceğim. Hayatlarımızı sıkıntılarımızı dertlerimizi paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum. Eskiden sohbet hatları olurdu televizyonda onların hepsi gerçek değildi, gerçek olanları da düşürmek saatler alıyordu. Birde tabi ki o sohbet şekli benim istediğim gibi değil. Sonuçta onlar bir karşılık için yapıyorlar ve o şekilde konuşup bitiriyorlardı. Benim istediğim arkadaşlık biraz sınav streslerinden kurtulup kafa dağıta bileceğim konuşarak birileriyle vakit geçirmek istiyorum.Delicedir davranışlarım belki, laflarım belki biraz saçmadır ama yalanlarla arkadaş kazanacağıma doğrularımla kaybetmeyi seçerim. Dosta dost düşmana düşmandırım. Sarışın mavi gözlü bir bayanım. Eskişehir’de öğrencilik yapıyorum. Aslen Yozgatlıyım. Hoşlandığım şeyler. Kitap okumak, gezmek, alışveriş yapmak, eğlenmek, spor yapmak ve hayvanları çok severim.Sevmediğim şeyler bana yalan söylenmesi, arkadaşım gibi görünüp beni arkamdan iş çevirmesi beni çok kızdırır ve sevmem.

Hiçbir maddi destek ya da o amaçlar için burada değilim. Tek amacım biraz kafa dağıtmak için telefonda konuşabileceğim arkadaş arıyorum. Erkek arkadaş arıyorum cep numarası istiyorum. Telefonda konuşmak istememin sebebini de açıkladığımı sanıyorum.Lütfen başka amaçlar için mesaj atmayın cevap vermem. Kendime samimi olacak bir arkadaş arıyorum.

Exit mobile version