Site iconarkadas81.com

Dul Bayan Arkadaş Arıyorum İzmir

Dul Bayan Arkadaş Arıyorum İzmir

Dul Bayan Arkadaş Arıyorum İzmir

Merhabalar ben İzmir de yaşıyorum bekarım daha önceden bir evlilik yaptım ancak anlaşamadık ve ayrıldık. Kısmet olmadı. Bende tekrar evlenmek istediğimden dolayı kendime bayan arkadaş arıyordum. Ve aklıma arkadaşlık siteleri geldi ve bu arkadaşlık sitesini bulunca da buraya dul bayan arkadaş arıyorum İzmir yaşamak isteyen veya yaşayan bir bayan arkadaş ilanını açmak istedim.

Dürüst, saygılı samimi, kibar ve nazik beyim. Aynı zamanda anlayışlı bir beyim. Önceki evliliğimden çocuk sahibi değilim. Olmadı çocuğumuz. Yaşım 39 bekar bir beyim. Çalışıyorum kendi halimde uğraşan ailesini evini seven bir beyim. Ben de artık tekrar dan bir yuva kurmak ve şansımı denemek istiyorum. Bazen ne kadar istersen iste bir yuvayı ayakta tutmayı olmayınca olmuyor önce ki evliliğimde olmadı ben ne kadar istersem isteyeyim anlaşamadıktan sonra arada sevgi saygı olmayınca olmuyor. İzmir de yalnız yaşıyorum. Ailem de tabi ki yakın bana ama genellikle yalnız yaşayan bir beyim. Etrafında saygı gören bir beyim. Aslında aklıma arkadaşlık siteleri direk gelmedi. Ancak nette dolaşır iken arkadaşlık sitelerine rastlayınca bir de üstüne burada benim gibi ilan açan niyeti ciddi olan benim niyetim gibi ciddi düşünen evlenmeyi düşünen diğer arkadaşların ilanlarını görünce bende ilan açmak ve kendi ilanımı oluşturarak şansımı denemek istedim.Bu nedenden dolayı kendime dul bayan arkadaş arıyorum İzmir yaşamak isteyen veya yaşayan bekar daha önceden evlilik yapmış beni anlayabilecek bir yuva aile kurmak isteyen bir bayan arkadaş arıyorum. Evine ailesine düşkün bir beyim. Bende artık eşimle gezmek mutlu huzurlu olmak istiyorum.Kötü bir alışkanlığım veya gece hayatım yoktur.

Beni anlayan benimle en azından aynı düşüncede olan evine ailesine bağlı düşkün yeri geldi evinde bile mutlu olmasını bilen tekrar dan bir yuva aile kurmak isteyen bir dul bayan arkadaş arıyorum İzmir yaşamak istemesi veya yaşayan bayan olması benim için önemlidir. Çünkü yeni baştan başka bir yerde tekrar dan bir düzen kurmak istemiyorum. Bunun için İzmir de yaşayan veya yaşamak isteyen bir bayan arkadaş olursa çok iyi olur. Ciddi evlenmek isteyen yuva kurmak isteyen evlenmiş ayrılmış olabilir. Çocuğu da olabilir. Dürüst, saygılı, samimi, sıcak kanlı bir bayan arkadaş arıyorum. Dul bayan arkadaş arıyorum İzmir yaşayan veya yaşamak isteyen evlenmeyi düşünen yaşı 30-39 arası olan bayan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Exit mobile version