Site iconarkadas81.com

Dul Arkadaş Arıyorum Muş

Dul Arkadaş Arıyorum Muş

Dul Arkadaş Arıyorum Muş

Ben 45 yaşında bir erkeğim. Çalışıyorum düzenli bir işim ve gelirim var çok şükür. Daha önce bir evlilik yaptım anlaşamadık boşandık. Bu nedenle kendime benim gibi düşünen hayata benim gibi bakan bir dul arkadaş arıyorum Muş da yaşıyorum.

Biraz size kendimi anlatayım ki ona göre yazmak isteyen bayan arkadaşlar olur belki. Tabi birisini tanımadan bende azcık fikir sahibi olmadan bende yazmam cevap iletişim kurmak istemem bu nedenle bu konuda hak veriyorum. Ve biraz kendimi anlatmak isterim. Muş’da yaşıyorum. Tayin sonucu gelmiştim buraya 2 sene var tayinin başka bir yere çıkmasına. Çalışıyorum gelirim işim çok güzel en azından ben seviyorum. Ancak bu taşınma sürekli başka bir yere gitme işi eski eşim pek sevmiyordu ve bu nedenden dolayı evde sürekli bir tartışma olurdu. O yüzden 5 sene önce boşandık. Kaldığımız şehirden ben ayrılmak istedim ve Muş’a çıkmıştı tayin. Bende buraya yerleştim. Dürüst, işinde gücünde olan kendi halinde bir erkeğim. Kendime dul arkadaş arıyorum Muş yaşamak isteyen yada benim hayatıma uyum sağlayabilecek beni destekleyecek bir bayan arkadaş arıyorum. Tayin isteyince yada tayin çıkınca Muş’ta yaşamayız ama neresi olur bilemiyorum. Bu nedenle bunu göz önünde bulundurması gerekiyor. Evine ailesine işine düşkün bir beyim. Boş vakitlerimde ailem ile vakit geçirmesini ailemle olmayı çok severdim. Şimdi yapamıyorum ama bir eşim ailem sıcak bir yuvam olduğunda tekrar öyle yapacağımı düşünüyorum. Herkesin kendine göre bir sorunu anlaşamadığı bir durum vardır. Benim de hayatımda tayin işi başka yere taşınma işi biraz yorucu en azından bir önceki evliliğimde eski eşim durmadan bu konuda şikayetçiydi. Belki ona ağır geldi bilemiyorum.

Benim istediğim birbirimizi anlayabileceğimiz yanında kendimi ve onun benim yanımda kendisini rahat hissetmesi gerekir. Ben ömrümün sonuna kadar mutlu etmeye çalışacağım konusunda kendime güveniyorum. Benim gibi düşünen hayatı ciddiye alan. Hayata bakış acısı benim gibi olan benimle bir hayatı paylaşmak isteyen dul arkadaş arıyorum Muş ilanına cevaplarını bekleyeceğim.

Exit mobile version