Site iconarkadas81.com

Çanakkale Arkadaş Arıyorum

Çanakkale Arkadaş Arıyorum

Çanakkale Arkadaş Arıyorum

Merhabalar ben Mert Çanakkale’de yaşıyorum. 26 yaşında bekar bir erkeğim. Sportif, bakımlı, giyinmesine özenen nazik, kibar bir erkeğim.Kendime Çanakkale arkadaş arıyorum.

Çalışıyorum. Çanakkale’de kendime ait bayan güzellik merkezi var onu işletiyorum. Lise mezunuyum. Lise okur iken de dahil olmak üzere hep bayan kuaför yanında çalışmıştım. Lise bitince de kendime ait bir iş yeri açma güzellik merkezi açmak istedim. İşim mesleğimi seviyorum. Maddi yönden bir sıkıntı çekmiyorum. Ailemle yaşıyorum. Artık etrafın ve ailemin baskısı ile Çanakkale arkadaş arıyorum. Evlenmeyi düşünen ciddi bakımlı giyinmesine özenen benim gibi dürüst, içinde Allah korkusu olan, sadık bir bayan arkadaş arıyorum.Hayatta en önemli şey dürüst yaşamak ben ailemden o şekilde gördüm. Aile bağlarımız kuvvetlidir. Evin tek çocuğuyum. Evlenince ailemle birlikte yaşamak istiyorum. En azından tek de yaşasam annem ve babam yaşlanınca onları yanıma almak isterim.Bunları kabul edecek aile bağı kuvvetli ailenin kıymetini bilen saygılı bir bayan arkadaş arıyorum. Daha önce bir sene önce bir nişanlılık geçti başımdan ama anlaşamadık. Hayatı yalanlarla dolu ve ben bu huyundan vazgeçiremedim. Bu yüzden hayatlarımızı birleştirmeden ayrılmaya karar verdik. Ondan belli bir süre evlenmeyi düşünmemiştim. Ama dedim ya aile ve etrafın artık evlen hadi demesiyle kendime uygun bir eş bulma umuduyla buraya ilan açtım. Kendimi maddi ve manevi yönden hazır hissediyorum. Maddi çıkarlar yada maddi amaçlar ile yazmayın. Benim için maddiyatın hiç bir önemi yok. Önemli olan kalbin ve aklımın uyması. Onun için o amaçlarla yazarsanız cevap alamazsınız.Kötü bir alışkanlığım yoktur. Gece hayatım vs. diğer şeyler de yoktur. Hafta da bir kez arkadaşlarımla buluşur gündüz vakit geçiririm. Diğer günlerde işinde vakit geçiren ve ailesi ile vakit geçirmeyi seven bir erkeğim. Aradığım bayan arkadaşında benim gibi olmasını isterim.

Aradığım kriterler 20-28 yaş arası olabilir. Bakımlı, aileye düşkün, dürüst, saygılı, oturup kalkmasını bilen, evcimen bir bayan arkadaş arıyorum. Çanakkale arkadaş arıyorum burada yaşamak isteyen yada bu çevreden bayan arkadaş arıyorum. Evlenebileceğim ciddi düşünen bayanların mesajlarını beklerim. Bekar olması benim için önemli. Dul bayan istemem. Bide unutmadan söyleyeyim çalışmasını istemem ihtiyaç yok. Benim yanımda vakit geçirebilir. Benimle olmasını isterim. Ama illa da ben çalışacağım derse eşim o zamanda onu engellemem arkasında destek olurum. Kararı eşime bırakırım.

Exit mobile version