Site iconarkadas81.com

Bir Dost Arıyorum Garip Gönlüme Sözleri

Bir Dost Arıyorum Garip Gönlüme Sözleri

Bir Dost Arıyorum Garip Gönlüme Sözleri

Ben yalnızlıktan bunalmış hayattan çok çekmiş bir bey olarak bir dost arıyorum garip gönlüme sözleri ile ilgili bir ilan açmak ve kendimi tanıtmak istiyorum. Herkese uzaktan dışarıdan hayat o kişinin yaşadığı hayat çok güzel gözükebilir.

Ancak dışarıdan gözüktüğü gibi değildir hiç bir zaman. Sizin bilmediğiniz bir sürü şey yaşamış bir sürü acı çekmiş yada yalnız kalmış olabilir. Bu size belli etmediği şeyleri anlamı hayatını çok güzel yaşıyor yada o ne güzel hiçbir sıkıntısı yok demek anlamına gelmiyor.Siz öyle etrafınızdaki insanların evde yada kendi hayatlarında ne yaşadığını yada bir hata yaptıysa neden yaptığını bilmeden ön yargılı davranmadan o kişinin hayatını yaptıklarını veya neden yaptığını bilmeden uzaktan söylemesi kolay ama gelip o kişinin yaşamına baksan öğrensen neden acı çektiğini veya neden hata yaptığını veya neden mutsuz olduğunu anlarsın. O kişi uzaktan mutlu her şey yolunda gidiyormuş gibi göstermeye çalışmaktan yorulduğunu bilmezsin. Ben bunları söyledim çünkü herkes herkesin hayatını uzaktan gördüğü kadarı ile yargılıyor ancak buna bende dahil içinde nelerle savaş verdiğini nelerle uğraştığını bilemezsiniz.o yada bende sadece size öyle o şekilde göstermek için çabalıyoruz. Bu herkes için geçerli kimsenin hayatı dört dörtlük değildir. Bu hayatta herkes bir şeylerden kaçmış yada herkes bir şeylerden çekmiş herkesin yaşadığı hayatının bir döneminde keşke bu olmasaydı dediği pişmanlık duyduğu olaylar olmuştur diye düşünüyorum. Bende bu durumda olan bir insan olarak bir dost arıyorum garip gönlüme sözleri söylemek ve bir şeyler paylaşabileceğim yalnızlığımı içimi dökebileceğim bir arkadaş arıyorum.

Dürüst saygılı kibar nazik anlayışlı her şeyden önce dinlemesini bilen bir arkadaş arıyorum. İnsanların ne çektiğini bilmeden dinlemeden yargılamak çok kolay ama asıl önemli olan onu dinleyebilmek anlayabilmek derler ya empati kurmak asıl önemli olan bu bir dost arıyorum garip gönlüme sözleri söylemek nasıl bir duygu her gün içten içe kendini yeyip bittirmek her gün yaşamaktan pişmanlık duymak nasıl bir duygu bilemezsiniz kimse bilemez.

Exit mobile version