Site iconarkadas81.com

Arkadaş Arıyorum Twitter

Arkadaş Arıyorum Twitter

Arkadaş Arıyorum Twitter

Merhabalar daha önce bir kez arkadaş arıyorum twitter’da arkadaşlık yaptım. Ama oralarda dolandırıcı sahte insanlar çok ve herkes her şeyi bilemez. Benim aradığım güvenebileceğim, seviyeli bir şekilde sohbet edebileceğim bir arkadaş arıyorum.

Yaşım 25 bekarım evli değilim. Ailemle Ankara’da yaşıyorum. Seyahat etmeyi,gezmeyi, eğlenmeyi severim.Hayvanları doğayı çok severim. Yeni insanlar tanımak onlarla sohbet etmeyi onların hayatlarına ufak dokunuşlar yapmayı onlardan bir şeyler öğrenmeyi severim.Çalışıyorum herhengi bir maddi destek amaçlı burada değilim.Arkadaş arıyorum twitter ne kadar sahte insan olsa da orada kendime uygun sohbet edebileceğim arkadaşlar buldum. Ben insanın hayatına her yeni giren insanın size birşeyler kattığı düşüncesindeyim.Onların yaşamlarından hayatlarından tecrübe ediyorsunuz. Her yaştan kişiyle arkadaşlık yapabilirim.

Arkadaş arıyorum twitter dan da olursa benim için farketmez buradan sonra twitter’da konuşabiliriz. Amaç dostluk hoş sohbet etmeyi seviyeli bir şekilde arkadaşlık kurmasını bilen bay bayan arkadaşlar arıyorum. Mesajlarınızı beklerim.

Exit mobile version