Site iconarkadas81.com

Arkadaş Arıyorum Facebook

Arkadaş Arıyorum Facebook

Arkadaş Arıyorum Facebook

Merhabalar ben buradan ilan açıp kendi ilanımı bırakmak ve eğer uyuşabildiğim gerçekten ciddi anlamda tanıyabileceğim bir beyle Facebook üzerinden konuşarak tanışmak isterim. Bu nedenden dolayı arkadaş arıyorum facebook ilanını açmak hayatımın bu noktasında çok mantıklı geldi.

Biraz kendimi tanıtayım isterseniz yaşım 30 bekar daha önce hiç evlilik yapmadım. Ailem ile birlikte yaşıyorum. Muğla’da yaşıyoruz. Çalışıyorum kendi ayakları üstünde duran olgun bir bayanım. Hem bu sayede aileme destek oluyorum ve bu konuda kendimi oldukça huzurlu hissediyorum.Boş vakitlerimde ailem ile birlikte olmak onlarla birlikte vakit geçirmeyi seven ne kadar güzel bir anı biriktirebilirsem benim için o kadar daha iyi ve huzurlu oluyorum. Yani evcimen bir bayanım. Yalanı asla sevmem. Dürüst, samimi, sıcak kanlı, güler yüzlü, insanlarla iletişimi iyi olan, temiz titiz bir bayanım. Evine ailesine düşkün maddi ve manevi yönden onlara destek olmak sevgi güven vermek beni sevmeleri ve bende aileme olan sevgim herkesden her şeyden dışarıdaki insanlardan hep her zaman önemli olmuştur. Ama artık kendi ailemi kurmak ve kendi yuvamda mutlu olmak benim de bir çocuğum eşim olsun onlarla birlikte mutlu olayım ailem ile birlikte gezip eğlenmek isterim. Bu nedenden dolayı hayatımın bu noktasında burada kendi ilanımı arkadaş arıyorum facebook oluşturmak çok mantıklı göründü. Artık arkadaşlarımdan aile yuva kuranlara özenir mutlu oldukça benim de artık bir kendime ait bir ailem olsun istedim. Ve sosyal yaşantımın da pek olmaması nedeniyle buraya ilan açıp ama facebook üzerinden konuşmak ve tanışmak ve ileriye doğru ciddi düşünebileceğim birisiyle evlenmek istedim. Ve işte buradayım.

Bir beyde aradığım özellikler yaşı 30-35 arası olabilir. Evlenmiş ayrılmış veya hiç evlenmemiş olabilir. Ama çocuğu olmassa sevinirim bu çocuk sevmediğimden değil aksine çocukları çok severim. Ama böyle kutsal güzel bir duyguyu kendim yaşamak istememle alakalı. Maddi bir beklentim yok. Düzenli bir iş ve geliri olması benim için makuldur. Onun nedeni de ailesine evine bakabilmesi için gerekli diye düşünüyorum. Çok kıskanç olmasını istemem. Dürüst, saygılı, eşiyle konuşabilecek her şeyini söyleyebilecek, açık sözlü, bir şey saklamayacak, değer verecek, kararlarına saygı gösterebilecek bir arkadaş anne baba her şeyi olabilecek, ailesine değer ve sevgi verebilecek, ailesi ile mutlu olmayı seven gezmeyi eğlenmeyi seven bir bey arıyorum. Kötü bir alışkanlığı ve gece hayatı olmasını istemem. Evlendikten sonra çalışmayı düşünüyorum. Aklıma gelenler bu kadar sizinde sorularınız veya merak ettikleriniz varsa bana mesaj atıp Facebookta konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Arkadaş arıyorum Facebook ilanımla ilgilenen dürüst, sadık beylerin ve ciddi evlenmeyi düşünen beyleri beklerim.

Exit mobile version