Site iconarkadas81.com

Arkadaş Arıyorum Eskişehir

Arkadaş Arıyorum Eskişehir

Arkadaş Arıyorum Eskişehir

Merhabalar ben Eskişehir’de yaşıyorum. Bekar çalışan bir bayanım. Ailem ile birlikte yaşıyorum. Yaşım 26 herkes gibi yaşantısı olan bekar bir bayanım.Daha önce bir kaç arkadaşlık sitesine ilan başlıklarına baktım ve kendim hakkında bir ilan oluşturmak istedim bende. Arkadaş arıyorum Eskişehir ilan başlıklı bir ilan oluşturmak aklıma geldi.

Biraz kendimi anlatayım isterseniz. Sormak istediğiniz konular sorular hakkında mesaj atmanız yeterlidir. Cevap vereceğimden emin olabilirsiniz. Üniversiteyi bitirir bitirmez çalışmaya başladım. Eskişehir’de okudum. Maddi sebeblerden ötürü hemen çalışmaya başladım. Çalışmaktan da memnunum. Seviyorum çalışmayı. Hayvanları doğayı çiçekleri çok severim. Boş vakitlerimde dışarda tek gezmektense evimde ailem ile takılmayı daha çok severim. Yada ailem ile gezmeyi çok severim. Ailem ile birlikte yapılan her şeyi eğlenmek olsun gezmek olsun çok severim. Tutumlu ve titiz bir insanım. Böyle yetiştiğimden bu şekildeyim galiba. Kişiliğim oturmuş sağlam olgun bir bayanım. Bakımlı ve güzelim. Nazik kibar çabuk kırılgan ve herkese kolayca güvenemem, samimi, dürüst bir bayanım. Evcimen bir yapım var. Ailem ile yaptığım herşey beni çok mutlu eder. Buraya ilan açma sebepime gelince ise arkadaş arıyorum eskişehir pek sosyal hayatım yok öyle arkadaş çevrem yada herhangi bir alışkanlığım yok. Biraz anti sosyalim. Bu durumdan ötürü annemlerin görücü usulü evlendirmeye çalışmasından bıktığımdan dolayı kendim tanıyıp bulabileceğim mantıken ve ruhen uyuşup anlaşabileceğim bir erkek arkadaş arıyorum. İleriye doğru evlenmeyi düşünen beylerin yazmasını isterim.

Benim evlenmek istediğim adam kendi ayakları üstünde duran çalışan düzenli bir işi ve geliri olması benim için önemli. Lütfen bunu yanlış anlamayın maddi bir beklentim yok. Her evlenmek aile kurmak isteyen bir bireyin yada evlenmek istemese bile her bireyin çalışıp düzenli bir işi kendi saygınlığı açısından olmasını ister diye düşündüğümden söylüyorum. Ev araba vs. gibi şeyleri beraber çalışıp yapabiliriz. Evlendikten sonra çalışmak istiyorum. Evleneceğim insanın hiç evlenmemiş bekar olmasını isterim. Yaşı 26-32 arası olabilir. Dürüst, güvenilir saygılı samimi bir insan olmasını isterim. Kibar ve nazik kadınla konuşmasını bilen eşini anlayacak onunla konuşabilecek eve geldiğimizde oturup sohbet edebileceğimiz, Ailesi ile eğlenmesini gezmesini seven bir bey arıyorum. Eşim nerede isterse orada yaşayabilirim. Benim için önemli olan dürüst ve saygılı bir insan olmasıdır. Arkadaş arıyorum Eskişehir ilanımla ilgilenen beylerin mesajlarını beklerim. Lütfen ciddi evlenmeyi düşünen beylerin yazmasını mesaj atmasını isterim.

Exit mobile version