Site iconarkadas81.com

Arkadaş Arıyorum Bursa

Arkadaş Arıyorum Bursa

Arkadaş Arıyorum Bursa

Merhabalar ben Fulya yaşım 28 bekar daha önce hiç evlilik yapmadım. Çalışan normal bir hayatı olan bir bayanım.Bursa’da yaşıyorum.Arkadaş arıyorum Bursa dan ve ya çevresinden. Ciddi evlenmeyi düşünüyorum bu şekilde arkadaşlık kurmaya tanımaya çalışacağım yazan arkadaşların mesajlarını bu kriterlerde değerlendireceğim.

Üniversite mezunuyum. İş ev arasında vaktimin çoğu geçiyor. İzinli olduğum günlerde pek dışarı çıkmam keyfime göre olur. Daha çok evde vakit geçirmesini seven bir bayanım. Eğlenmesini de gezmeyi de yeri vakti geldi mi severim. Sarışın, 1.70 boyum ve kilom 58 bakımlı giyinmeyi alışverişi ve kendime bakmayı severim. Evleneceğim yada arkadaşlık kuracağım beyin de kendine bakmasını, boyu kilosu bana yakışacak kendine güvenen her bey farkında olur. Onun hakkında pek bişi demek istemiyorum. Dürüst, sevecen, kibar, narin bir bayanım. Aşırı duygusal bir yapım var. Sevdiğim insanı arkadaşı kıskanırım. Arkadaş arıyorum Bursa dan ve ya çevresinden tanıyabileceğim ileriye dönük ciddi evlilik adımları atabileceğim bir erkek arkadaş arıyorum.Kitap okumayı, film izlemeyi çok severim. Hayatı hayvanları doğayı severim. Bir tane evcil kuşum var. Özellikle kuşlar benim için her şey. Özgür insandan çok daha iyi anlayan bir canlı onlarda. Benim en çok sevdiğim kuşum. Yalnız yaşıyorum.Sevdanın gökyüzüne kanatlanmış halidir kuşlar.

Buraya ilan açma sebebim ileriye dönük hayatımı birleştirebileceğim hayatımın arkadaşı ömrümü geçirebileceğim arkadaş arıyorum Bursa dan ve ya çevresinden ya da Bursa’da yaşamak isteyen bir erkek arkadaş arıyorum. Kriterlerim yaşı 28-37 arası olabilir. Maddi herhangi bir bişi beklemiyorum. Düzenli bir işi ve geliri olursa sevinirim. Gerisini birlikte beraber çalışıp yaparız. Nazik, kibar, bakımlı bir erkek olursa sevinirim. Bekar yada boşanmış ayrılmış olabilir. Ama çocuğu olmazsa sevinirim. Şuanlık bu kadar aklıma gelenler. Sorusu olan olursa özelden cevap vereceğimden emin olabilirsiniz. Lütfen ciddi olmayanlar evlenmeyi düşünmeyenler yazmasın.

Exit mobile version