arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Sohbet Ve Arkadaşlık

  • İsim : Rima
  • YAŞ : Belirtilmemiş
  • Şehir : Belirtilmemiş
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 417
  • Sohbet Ve Arkadaşlık

    Rima; Profiline Mesaj Gönder

    İyi günler ben yabancı uyruklu bir bayanım. Bekar hiç evlilik yapmadım. İstanbul da yaşıyorum. Daha önce bir kaç kez başka arkadaşlık sitelerine baktım ama benim istediğim tarzda değil di ve bu nedenden den dolayı da başka bir arkadaşlık sitesi bakmak istedim. Aslında benim istediğim sohbet ve arkadaşlık yapabileceğim bir arkadaş arıyorum.

    Ve buna uygun olacağını düşündüğüm bir kaç site bulsam da tam olarak istediğim gibi olmadı ve bu nedenden dolayı da daha sonra bulduğum bu arkadaşlık sitesi benim için daha uygun geldi ve buraya ilan açmak ve kendimi tanıtmak istedim. Yaşım 25 bekar çalışan kendi ayakları üstünde duran bir bayanım. Aslında Ukrayna da yaşıyordum. Ama Türkiye’yi çok sevdiğimden dolayı da buraya gelmeye karar verdim.VE burada kendime bir hayat kurdum. Dürüst saygılı samimi sıcak kanlı bir bayanım. Ne kadar alışmakta zorluk yaşasam da alışıyorum. Biraz yada bazen zorluklar yaşıyorum ama genel anlamda iyiyim. İşte bu yaşadığım zorluklara ortak olacak beni dinleyecek yanımda olacak seviyeli sohbet edebileceğim arkadaşlık kurabileceğim bir sohbet ve arkadaşlık arıyorum. Bunun için de buraya ilan açmak istedim.

    Beni anlayan dinleyen biraz olsun yalnızlığımı anlayacak dinleyecek seviyeli sohbet ve arkadaşlık kurabilecek bir arkadaş arıyorum. İlgilenen arkadaşların cevaplarını beklerim. Yaşı yaşıma uygun dürüst saygılı arkadaşlık kurmak olan ve bu amaçla tanışmak isteyen arkadaşların cevaplarını beklerim.

    Sohbet Ve Arkadaşlık - - Bayan, + Tümü - Yorum arkadaş 81 27 Ocak 2021 27 Ocak 2021 — 15:48

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017