arkadas81.com

Arkadaş Sohbet Telefon Numaraları üyeliksiz kolayca arkadaşlık ilanı oluşturabileceğiniz ve diğer profil sahipleri ile ücretsiz kolayca mesajlaşma yorumlar ile iletişim kurmanızı sağlar...

Erkek Arkadaş Arıyorum Numarası

  • İsim : Nur
  • YAŞ : 30
  • Şehir : Niğde
  • Cinsiyeti : Bayan
  • Medeni Hali : Bekar
  • Eğitim Durumu : Belirtilmemiş
  • Amacı : Arkadaşlık
  • Aradığı : Bay
  • Profil Skoru : 869
  • Erkek Arkadaş Arıyorum Numarası

    Nur; Profiline Mesaj Gönder

    Merhabalar ben bu arkadaşlık sitesine ilan açmaya ve hayatıma girecek katılacak dürüst bir bey aramak için burada bulunmaktayım. Ancak erkek arkadaş arıyorum numarası verip telefondan konuşabilecek bir bey olması benim için önemli nedeni ise hep yazmayı pek sevmiyorum hem de insanlar bence yazarak her şeyi söyleyebilir ama samimi olup olmadığını yada dürüst olup olmadığını anlayamazsın yazarak ancak telefonda sesli konuşarak ses tonundan sana karşı samimi olup olmadığını yada dürüst olup olmadığını daha iyi anlaşılıyor diye düşünüyorum.

    Bu sebepten dolayı telefonda konuşmak sesli konuşmak bana daha cazip geliyor. Yazmaktan tabi ilk başta yazarak tanışabiliriz birbirimizi anladıktan sonra tanıştıktan sonra veya uyum sağlayabildikten sonra telefondan sesli konuşmak isteyen numara verebilecek bir bey olmasını isterim. En önceliğim bu erkek arkadaş arıyorum numarası verebilecek hem sesli olarak konuşmak tanışmak isteyen bir bey arkadaş hayatıma girecek bir bey arıyorum. Biraz kendimi tanıtayım size. Yazacak cevap verecek veya iletişim kuracak beylere biraz bilgi vermiş olmak isterim hem. Daha önce hiç bir arkadaşlık sitesinde bulunmadım bu ilk defa ve hayatımda buna karar vermek benim için de farklı bir deneyim olacak. Öncelikle maddi amaçlar için burada değilim lütfen bu gibi tekliflerle gelmeyin çünkü cevap vermem. Benim amacım gerçek samimi bir arkadaşlık dostluk kurmaktır. 30 yaşında bekar bir bayanım. Daha önce hiç evlilik yapmadım. Çalışıyorum Niğde’de ailem ile birlikte yaşıyorum.Hem ailem destek olmaya hemde kendi ayaklarımın üstünde duran bir bayanım. Çok şükür maddi bir sıkıntı çekmiyorum. Benim hayatımda ki her şeyim ailem ve işim mesleğim bu yüzden evlilik gibi bir düşünce olmadı ne zaman olur onu da bilmiyorum. Dürüst, samimi , sıcak kanlı, arkadaş canlısı, konuşmayı seven bir bayanım. Buraya çalışmaktan ve ailemle ilgilenmekten pek sosyal bir çevrem yok açıkçası sıra gelmiyor hemde ailemle geçireceğim her vakit her an benim için daha önemli olduğundan dolayı pekte istemiyorum. Biraz evcimen bir bayan oluyorum galiba böyle ifade ediliyor.

    Aradığım arkadaş kriteri dürüst, samimi, kibar, anlayışlı, güvenilir, saygılı, tanışmak isteyen bir bey olmasını isterim. Erkek arkadaş arıyorum numarası verebilecek telefondan konuşmak isteyen ilerleyen zamanda olacak arkadaşlığa hazır olan bir bey olmasını isterim.

    Erkek Arkadaş Arıyorum Numarası - - Bayan, + Tümü, Niğde - 1 Yorum arkadaş 81 1 Mart 2020 1 Mart 2020 — 11:17

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    1. Selam antalyadan güzellik nasılsın iyisindir inşallah.

    İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren arkadas81.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
    Kolay Arkadaşlık İlanları © 2017